Hur du som inredningsdesigner kan öka dina inkomster

Denna artikel kommer att beröra några saker som inredare kan göra för att öka sin inkomst, och diskutera de hinder som blockerar deras potential att tjäna mer pengar.

Kanske kommer detta att vara en artikel som du kan dela med alla typer av påhittiga saker i ditt liv då en sak är självklar: Kreativa människor är sina egna värsta fiender, och är de första att diskontera sina talanger och jobb, och saboterar lätt för sig själva.

Här är några viktiga saker, som kanske håller dig tillbaka från din fulla potential, delvis tack vare det sätt du tänker på:

Startar för många projekt

Din kreativa hjärna studsar överallt, du vill ta det hela vidare och starta allt på samma gång. Detta resulterar i en brist på struktur och en överarbetad hjärna.

Multitaskers gör mindre

Så titta på listan ovan igen. Hur i hela friden kan alltför många projekt blockera din inkomst? Mer jobb, mer pengar, inte sant? Jo, ja, på sätt och vis är det sant, men vad händer med kvaliteten? Vid någon tidpunkt när du jonglerar med för många saker, kommer du att tappa något.

Hur du fixar dina brister och tjänar mer pengar

Efter att du läst fram tills nu, kan du känna dig lite frustrerad. Inga bekymmer, vi kommer nu att förse sig med några välbeprövade strategier för att öka din inkomst och organisera din arbetsbörda. Är det inte tillräckligt här kan du alltid kolla in sidor som Cashninja.se som delar med sig av exempel på hur du kan tjäna pengar på nätet.

Anlita någon som är duktig och pålitlig

Detta är nyckeln. I de flesta fall, kommer du inte att kunna ändra hur din hjärna fungerar, och varför ska du göra det— Du är duktig och kreativ!  Så anlita någon som kan hjälpa till att avsluta det jobb som du tar på dig; någon som kan ta itu med alla små detaljer, frigöra ditt sinne för att fokusera på nästa projekt.

Strukturera din dag

Planera din dag! Om du för närvarande jonglerar med fyra klienter, se till att bryta ner din dag i fyra delar, så att du har tid att fokusera enbart på en klient åt gången, och ge dem allt. Ignorera telefonen, stäng av allt som inte roterar kring den uppgiften. Detta kommer att resultera i många nöjda kunder och många omdömen.

Våga säga nej

Du måste vara villig att säga nej till vissa projekt. Om du är på en punkt i karriären där du är framgångsrik, då kanske det är dags att säga nej till mindre jobb, skapa utrymme för större, mer anmärkningsvärda projekt. När allt kommer kring, är de större projekten som hjälper till att göra ditt namn känt, och naturligtvis öka din inkomst.

Var självsäker

Detta är en stor en—om du inte har full tro på det du gör, hur kan du förvänta dig att någon annan ska tro det? Kreativa människor är ofta hård mot sig själv, och kan plocka ut varje litet fel —detta är bara strunt, då alla gör fel ibland, och kommer definitivt blocka din inkomst potential.

Frida Møller Författare